DRUM HEALING

Wat is drumhealing?

Tijdens de healing wordt je door de trilling, het geluid, ritme en energie van de drum in een diepe staat van ontspanning gebracht, waardoor je uit je hoofd gaat en in je lichaam zakt.

De resonantie die de drum geeft tijdens de healing zorgt ervoor dat er emoties, blokkades losgemaakt/aangeraakt worden. Weerstand en spanning in het lichaam nemen af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel. Drummen helpt je 'terug te vinden wat je kwijt was'. Lichamelijk maakt de resonantie ook veel los, dit kan betekenen dat pijnklachten voor een paar weken even weg kunnen zijn.

Wellicht ligt er op deze pijn een blokkade of emotie, bewuste en onderbewuste emoties worden losgemaakt die zich in je lichaam hebben vastgezet. Zodra ik de drum in handen heb ben ik één en sta ik in verbinding met de bovenwereld. Tijdens een healing laat ik mij leiden door mijn gids, gevoel en intuïtie. Door daar naar te luisteren en hierop te vertrouwen weet ik precies waar en hoelang ik met de drum moet zijn. De emoties die gevoelt mogen worden en naar de voorgrond komen zijn de emoties of blokkades waar ik aandacht aan besteed. Zijn er emoties die naar voren komen maar waar nog geen aandacht aan gegeven mag worden omdat je daar nog niet aan toe bent, dan laat ik dit met rust. Dat maakt dat jij je volledig veilig kan voelen bij mij. Emoties en blokkades die op de achtergrond zijn geraakt zullen door mijn energie weggehaald worden. Je zult je daardoor lichter voelen omdat de energieveld (aura) om jou heen opgeschoond wordt. Met de chakra’s die aandacht nodig hebben (en de eventuele bijbehorende emoties), ga ik aan het werk. Na afloop van de sessie bespreken we de ervaring(en) met elkaar zodat je met een goed gevoel, in alle rust, naar (t)huis gaat.

Door een healing te ondergaan zul je pas echt ervaren wat dit met je kan doen. Ben je nieuwsgierig geworden en geeft bovenstaande uitleg je een goed gevoel? Dan geef ik jou graag een healing.

Via het contactformulier kan je contact opnemen om een afspraak in te plannen.

In liefde, Stefanie

KOSTEN DRUMHEALING

€ 55,- per sessie

Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 90 min. De sessie bestaat uit 40 a 50 minunten drummen, daarna is er ruimte om bij te komen (onder het genot van een kopje thee & chocolade) en nemen we tijd om de sessie na te bespreken.